OUPO esittää – Murder of Couriers

MOC_POSTER_FINAL

Oletko miettinyt millaista on ajaa pyörällä työkseen? OUPO ry tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ensimmäistä kertaa Suomessa kanadalais-amerikkalaisen dokumentin Murder of Couriers.

Vihreät elintavat, vaihtoehtoiset elämäntyylit ja pyöräily arkipäiväisenä liikennemuotona ovat maailmanlaajuisesti muuttumassa normeiksi. Tämä ilmiön sydämessä on kuitenkin joukko ihmisiä, joita muutos ei millään tapaa koskettanut sillä heille se on aina ollut elämäntapa. Yhä useammat ihmiset pitävät pyörälähetin elämää modernien ideaalien täydellisenä ilmentymänä, jossa työ ja huvi sekoittuvat.

MOC-7

Kolmen vuoden aikana kuvattu dokumentti kertoo Vancouverin pyörälähettien elämästä. Sen ohjaajat Thomas MacLeod ja Neil Brill ovat molemmat työskennelleet lähetteinä ja heidän näkökulmansa aiheeseen on kaunistelemattoman rehellinen. Dokumentti on tuotantoyhtiä Awkward Moment Productionsin ensimmäinen pitkä elokuva.

Elokuvan kesto n. 80 minuuttia. Kieli Englanti, ei tekstitystä. Elokuva sisältää osia, joissa puhuja sammaltaa Englanniksi ja kiroilee.

Liput on myyty loppuun. Esitys 24.2.2014 kello 18:00 Valveen Studio-salissa, tulethan paikalle 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Kysymykset voit osoittaa osoitteeseen eetu.pajala ät gmail.com.