Katutaidekymppi

OUPO on yhdessä Oulun Katutaide -hankkeen kanssa suunnitellut pyöräilyreitin, joka kiertää Ouluun valmistuneet katutaideteokset. Yhdeksän kohdetta sisältävä reitti on nimensä mukaisesti 10 kilometriä pitkä. Oheisen kartan avulla voit vaikka iltalenkillä kiertää katutaidehankkeen kohteet.

Katutaidehanke ja OUPO järjestävät myös 16.9. opastetun pyöräkierroksen Katutaidekympin reitillä. Kello 18:00 kaupunginteatterin edestä lähtevä kierros kiertää kaikki taideteokset ja sen lopuksi osallistujat voivat ohjatusti kokeilla oman katutaiteen luomista.

https://www.facebook.com/events/543746759088883/

OUPO ry, together with the Oulu Street Art Project, organize a guided tour around the new Street Art 10 route 16.9.2014. The bicycle ride will start off at the Oulu City Theater at 6pm and incorporates all the Street Art Project’s current works. After the ride the participants have a chance of creating street art of their own. You can also ride around the route by yourself using the attached map. The route measures roughtly 10 kilometres of bicycle paths.