Talvikisan ilmoittautuminen alkoi 22.12.

Talvikilometrikisa poljetaan tänäkin talvena, tervetuloa mukaan! 

Leikkimielinen Kilometrikisa on kaikille avoin koko Suomen laajuinen työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Tarkoitus on innostaa ihmisiä työmatkapyöräilyyn ja muuhun arkipyöräilyyn. Kilometrikisa on maksuton ja sen järjestää kaupunkien ja kuntien Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -hanke. 

Talvikisa alkaa torstaina 15.tammikuuta ja päättyy sunnuntaina 15.maaliskuuta. Luvassa jälleen hyviä arvonta- ja joukkuepalkintoja, mutta ennen kaikkea kuntoa, virkistystä ja hyvää mieltä kaikille talvipyöräilijöille! Sääennusteen mukaan koko maahan on luvassa vihdoin vähän talvisempaa säätä, joten kisa päästään toivottavasti aloittamaan ihan kunnon talvikelissä.

Omaan tai OUPOn porukkaan

Oulun polkupyöräilijöillä on jälleen oma joukkue ajamassa kilometrikisassa. Mukaan joukkueeseen pääsee koodilla ”oupotalvi ”. Rekisteröityminen löytyy täältä https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Kirjautuessanne sisään voitte käyttää kesän Kilometrikisan henkilökohtaisia tunnuksianne (käyttäjätunnus ja salasana), uusia ei tarvitse keksiä. Jos ilmoitatte omaa joukkuetta, niin ainoa uusi tunnus joka pitää keksiä on joukkueen osallistumiskoodi tähän kisaan.