Talvipyöräilykuvakisa 2022

Lunta ja kauniita talvimaisemia piisaa, joten on aika taas jakaa talvipyöräilyn iloja valokuvien ja videoiden muodossa. Oulun polkupyöräilijät ry järjestää kuvakilpailun, jossa parhaan kuvan tai videon ottanut (tai ottaneet) palkitaan. Kilpailu alkaa tänään 18.2.2022 ja päättyy laskiaissunnuntaina 27.2.2022.

Kuvia voi postata Twitteriin, Instagramin ja Facebookiin, jolloin kuva osallistuu kisaan niillä edellytyksillä, että kuvapostaus on julkinen, kuvassa on käytetty tunnistetta/hashtagia #winterbikeoulu2022 ja kuva on jollain tavalla talvipyöräilyteemainen. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvalla.

Parhaan kuvan tai videon yhdistys palkitsee Oupo ry:n t-paidalla (punainen tai sininen, haluttu koko) ja 100 euron lahjakortilla Pyörä-Suvalaan, jolla voit esim. huoltaa pyörääsi kevätkuntoon. Halutessaan yhdistys voi palkita muita kuvia t-paidalla.