Pyöräilykeskiviikko 18.6.2014

DSC_9357

OUPO on mukana pyöräilyviikon toiminnassa järjestämällä keskiviikkona 18.6. kello 16:00-18:00 Kaupunginteatterin edessä tavarapyöräesittelyn. Jos olet pohtinut tavarapyörän hankkimista arkiaskareiden hoitamiseen tai vaikka lapsien kuljettamiseen kaupungissa, on sinulla keskiviikkona ainutkertainen mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia tavarapyöriä.

Paikalla on myös OUPOn ja Oulun Luonnonsuojelyhdistyksen huoltopaja, jossa voit tehdä asiantuntijoiden avulla ja työkaluilla pieniä korjauksia pyörällesi. OUPO myy omakustannehintaan myös pieniä varaosia kuten vaijereita ja jarrupaloja, mutta rämisevän tarakan tai lokasuojan korjaus ei tietenkään maksa mitään. Samalla voit myös liittyä Oulun Polkupyöräiljöiden jäseneksi.

Oulun pyöräilykoordinaattori, ILSO Oulu & Kestävän kehityksen keskus järjestävät samaan aikaan teatterilla maahanmuuttajille suunnatun tapahtuman, jossa on mahdollisuus tutustua mm. pyöriin, pyörien huoltoon sekä pyöräilyyn Oulussa.

Tervetuloa paikalle!