Kutsu pyöräretkelle

DSC_0206

Oulun polkupyöräilijät kutsuu jäsenensä sekä muut oululaiset pyöräretkelle, pyöräpiknikille ja Kesän Saunaan lauantaina 23.8. klo 15–18.

Kesän Sauna on tilapäinen kelluva sauna Tuiran uimarannalla. Saunan on määrä olla sijoillaan vielä muutaman viikon, joten kehutuista löylyistä kiinnostuneiden kannattaa ryhtyä toimeen. Läheppä siis kanssamme ajelemaan, ja ota perhe ja kaverit mukaan.

DSC_0193
Oupon varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja keskustelevat saunan toiminnasta. Varapuheenjohtaja Tuominen on myös saunaa pyörittävän Pohjois-Suomen arkkitehdit SAFA:n puheenjohtaja.

Retki käynnistyy Oulun kauppatorilta klo 15. Monipuolinen reitti kulkee Oulun keskustan tuntuman pyörätiereitistöä pitkin. Retken päätteeksi n. klo 16 saavutaan Tuiran uimalaan, jossa nautitaan puistopiknik ja saunotaan Kesän Saunassa.

Oupo tarjoaa osallistujille pientä purtavaa ja saunalipun alennettuun hintaan. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pyöräilyteemaisia yllätyksiä. Tapahtumaa tukevat Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut sekä kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.

Linkki facebook-tapahtumaan.